Päivitetty viimeksi 24.05.2018

1. Yleistä

Turvallisesti vesillä ry (jäljempänä Yhdistys) on suomalainen yhdistys ja tämä on Turvallisesti vesillä ry:n tietosuojakäytäntö. Kun liityt jäseneksemme, ilmoittaudut/osallistut koulutuksiimme, annat palautetta tai tilaat uutiskirjeemme, saatamme käsitellä sinua koskevia henkilötietoja alla kuvatuilla tavoilla. Tällöin me toimimme rekisterinpitäjänä, ja sinä voit osoittaa meille minkä tahansa pyynnön koskien henkilötietojesi käsittelyä, kuten alla selostamme.

Henkilötietojesi suojaaminen on Yhdistykselle ensisijaisen tärkeää. Me keräämme ja käytämme henkilötietojasi tiukasti Suomen tietosuojalain ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen nro 2016/679 (the EU General Data Protection Regulation, GDPR) asettamien laillisten rajoitusten mukaisesti. Kun käytämme termejä kuten "henkilötieto", "käsittely", "rekisterinpitäjä" ja "henkilötietojen käsittelijä", niillä on tietosuojalainsäädännössä määritellyt merkitykset.

2. Mitä tietoja, mihin tarkoitukseen ja millä perusteella?

Kun ilmoittaudut koulutuksiimme tai tilaat uutiskirjeemme verkkosivustoltamme www.turvallisestivesilla.fi, käsittelemme antamiasi henkilötietoja, kuten nimeäsi ja yhteystietojasi (sisältäen osoitteen, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron).

Me saatamme myös käsitellä henkilötietojasi, jotta voimme lähettää ilmoituksen siitä, että ilmoittautumisesi on vastaanotettu, jotta voimme käsitellä antamaasi palautetta koskien koulutustamme, tai jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä koulutustapahtumaan liittyen. Voimme myös käyttää henkilötietojasi sähköiseen suoramarkkinointiin, jonka voit halutessasi kieltää vastaamalla jokaisen uutiskirjeen alareunassa olevalla linkillä.

Näitä tietoja käsitellään osaksi siksi, että se on välttämätöntä sopimuksen täyttämiseksi kanssasi, ja osaksi siksi, että se on välttämätöntä voidaksemme oikeutetun etumme mukaisesti kommunikoida kanssasi tehokkaalla tavalla, ja tarjotaksemme laadukasta palvelua.

Vaikka emme toteuta käsittelyä suostumukseesi perustuen, voit koska tahansa ottaa meihin yhteyttä, jos sinulle herää kysymyksiä ja voit pyytää, että lopetamme käsittelyn, kuten alla on kuvattu.

Verkkosivuston liikenne ja analyysi - evästeet: Yhdistys kokoaa, kerää ja analysoi tietoja Yhdistyksen verkkosivustoilla tapahtuvasta käytöstä, liikenteestä ja toiminnoista. Tämä sisältää IP-osoitteesi, selaimesi (Chrome, Internet Explorer jne.), käyttöjärjestelmäsi (Windows jne.), sekä katsotut sivut. Tämä toteutetaan käyttämällä evästeitä, ja me saatamme käyttää evästeitä antaaksemme henkilökohtaisia tuotesuosituksia ja palveluita. Käyttämällä verkkosivustoamme hyväksyt evästeiden käytön, kuten evästeselosteessamme on tarkemmin selostettu. Tämä sisältää henkilötietojen käyttöä ja perustuu suostumukseesi, joka voidaan peruuttaa koska tahansa. Voit lukea enemmän evästeiden käytöstä, siitä kuinka voit peruuttaa suostumuksesi ja kuinka voit muuttaa asetuksiasi evästekäytännöstämme sekä osoitteesta http://www.youronlinechoices.com/.

Suostumukseesi perustuva suoramarkkinointi: Jos olet antanut suostumuksesi, voimme käsitellä sähköpostiosoitettasi ja puhelinnumeroasi ja lähettää uutiskirjeitä ja markkinointimateriaalia muokattuna erityisesti sinua varten. Saatamme siten muokata tarjouksiamme perustuen hallussamme oleviin tietoihin, kuten aiemmat osallistumiset/koulutukset, ja muilta lähteiltä saatuihin tietoihin demografiatietojen osalta, kuten sukupuoli, syntymäpäivä, ja osoite (profilointi). Voit peruuttaa suostumuksesi ja vastustaa tällaista profilointia koska tahansa peruuttamalla saamasi uutiskirjeen.

 

3. Kenen kanssa jaamme tietojasi

Emme jaa tietojasi kolmansien osapuolten kanssa, paitsi lain edellyttämissä tilanteissa, tai jos meillä on sinun nimenomainen suostumuksesi.

4. Tietojesi sijainti

Me säilytämme henkilötietojasi EU/ETA-alueella turvallisesti sijaitsevilla palvelimilla. Koska otamme tietosuojan vakavasti, emme siirrä henkilötietojasi EU/ETA-alueen ulkopuolelle, ja kaikki henkilötietojen käsittelijämme ovat tiukan vaitiolovelvollisuuden alaisuudessa koskien henkilötietojasi.

5. Säilytys ja poistaminen

Yhdistys poistaa henkilötiedot, kun kaikki kyseessä olevat henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset on täytetty ja kun poistaminen on sallittua asianmukaisten lainsäännösten ja määräysten perusteella.

Voit pyytää pääsyä henkilötietoihisi ja niiden poistamista verkkosivustojemme kautta tai ottamalla meihin yhteyttä alla kuvatulla tavalla.

6. Sinun oikeutesi

Olet oikeutettu pyynnöstä saamaan tietoja koskien henkilötietojasi, joita me säilytämme tai muutoin käsittelemme. Olet myös oikeutettu siihen, että virheelliset henkilötietosi korjataan, ja tietyissä tilanteissa sinulla on oikeus rajoittaa oikeuttamme käsitellä tietojasi, tai pyytää meitä poistamaan henkilötietojasi. Voit peruuttaa suostumuksesi koskien henkilötietojesi käsittelyä (yllä selostetulla tavalla) koska tahansa, ilman että se vaikuttaa suostumuksen perusteella ennen sen peruuttamista suoritetun käsittelyn lainmukaisuuteen.

Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, ja kun EU:n yleinen tietosuoja-asetus 2016/678 (GDPR) on tullut voimaan, voit pyytää saamaan henkilötietosi jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä muodossa, jotta ne ovat helposti siirrettävissä sinulle tai toiselle osoittamallesi rekisterinpitäjälle (tätä kutsutaan "tietojen siirtämiseksi").

Jos sinulla on mitään huomautettavaa koskien henkilötietojesi käsittelyä, kehotamme sinua ottamaan meihin yhteyttä. Ole hyvä ja osoita kaikki sellaiset pyynnöt tämän tietosuojakäytännön ohjeistuksen mukaisesti. Tiedotamme myös, että olet oikeutettu lain mukaisesti tekemään valituksen Suomen tietosuojaviranomaiselle.

7. Päivitykset ja muutokset.

Tätä tietosuojakäytäntöä voidaan päivittää tai muuttaa. Kun teemme muutoksia tähän Tietosuojakäytäntö, sisällytämme tähän päivämäärän, jolloin Tietosuojakäytäntöä on viimeksi päivitetty. Jos tähän selosteeseen tai siihen, kuinka käytämme henkilötietojasi, on tehty olennaisia muutoksia, tiedotamme sinua joko lisäämällä näkyvän tiedotteen sellaisista muutoksista ennen muutosten tekemistä, tai lähettämällä sinulle suoraan tiedotteen.

8. Yhteystiedot

Jos sinulle herää mitään kysymyksiä tästä tietosuojakäytännöstä, tai verkkosivustojemme tietosuojasta, meihin saa yhteyden seuraavilla tavoilla:

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Turvallisesti vesillä ry.

y-rek.nro 215.084

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tietosuojakäytäntö

2018  Turvallisesti vesillä   globbers joomla templates