Turvallisesti vesillä ry:n navigointikoulutuksen laadun takaavat jatkuvasti kehittyvät valtuutetut kouluttajat ja osaava ammattitaitoinen tukiorganisaatio. 

Koulutustamme ohjaa auditoitu laatujärjestelmä, joka täyttää Liikenne- ja viestintäviraston (Traficom) vaatimukset kansainvälisen huviveneenkuljettajankirjan ja vuokraveneen kuljettajankirjan myöntämiselle. 

Opetuksen sisällön yhdenmukaisuus varmistetaan laatujärjestelmällä, kurssien ja tutkintojen toteutuksen linjauksilla ja niiden päivityksillä.

Kouluttajien vaatimukset

Kouluttajilla tulee olla koulutettavan kurssin osalta riittävä osaaminen. Navigointikouluttajillamme tulee olla suoritettuina koulutusjärjestelmämme mukaiset navigoinnin perus- ja jatkotutkinnot, tai vastaavat (esim. Navigaatioliiton- rannikkolaivuri tai Navigoinninopettajien Navigointi 2).

Lisäksi kouluttajan tulee osallistua Turvallisesti vesillä ry:n navigointikouluttajien perehdytykseen, jossa perehdytään koulutuksen laatujärjestelmään ja koulutuksen sisältöön. Kaikki kouluttajat liittyvät Turvallisesti vesillä ry:n jäseniksi.

Navigointiopettajien valtuuttaminen

Kaikilla navigointikursseillamme kouluttajana toimii henkilö, joka on Turvallisesti vesillä ry:n valtuuttama navigointikouluttaja. Kouluttaja vastaa siitä, että kurssi toteutetaan laatujärjestelmän mukaisesti.

Valtuutuksen voi saada vain kouluttajien vaatimukset täyttävä henkilö.

 

Mikäli olet kiinnostunut toimimaan navigointikouluttajanamme, ota yhteyttä.

Turvallisesti vesillä ry.

y-rek.nro 215.084

y-tunnus 2909059-9

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tietosuojakäytäntö

2024  Turvallisesti Vesillä   globbers joomla templates